Respect & vertrouwen

Verantwoordelijkheid nemen voor een groep kinderen is niet altijd even makkelijk, maar het is absoluut een verrijkende ervaring. Samen lief en leed delen, dolle namiddagen beleven, je volledig laten gaan.. Bovendien leer je op een speelse manier vaardigheden die je later van pas zullen komen!

Als Senior (vanaf 16 jaar) word je klaargestoomd voor het leiding zijn. Je proeft alvast van leiding geven aan enkele takken en mag voor de eerste keer ook zelf over dingen beslissen, als een echt leiding…bijna. Seniors zijn bij ons deel van de oudste tak, maar hebben 1 keer per maand een aparte activiteit.

Activiteiten

De activiteiten gaan elke zaterdag door van 14u tot 17u in het lokaal, tenzij anders vermeld. Hier vindt u alle geplande activiteiten voor de komende maanden!

14 Sep Hallo. Goeiendag! Oe noeme gie? Welkom, welkom. Eh moh, èn wieder nie thope int lagere schooltje gezeetn? Aangename kennismaking é. Hey. Wa is je naam weer? Dag matje. JEEEEEEEEEEEEEEEEP. yuuuuuuuuuw... en wie zie gie? Ahja. EJ, zie gie nie, lik, die van de bakker? Met die lekkere koekjes daare.

Tijdstip: 13u00 - 17u00
21 Sep SoCiAlE mEdIa SpEl Wa iS Da?? Vraag et aan Pjioewdiepaai of kom gewoon af! Dikke leute verzekerd. Pruts out.
28 Sep Hoe tof zou het zijn om met allemaal andere scoutsgroepen samen op weekend te gaan?? Awel é, kom bij de leiding en je zal het weten! Wij gaan naar SAAMDAGEN en vandaar is er deze week GEEN ACTIVITEIT
5 Oct Wieder zien vuilnisman! vuilnisman! Wen leute lik da alleenne een van doede da maken kan. Ziet er ma zeker van. Hedendaags vuilnisman. We slingeren in de beken en we springen over grachtafval!

Tijdstip: 13u00 - 17u00
12 Oct WUKKE EPISCHE DAG WORDT DA! Bus? Check. Veel O’s? Check. Verplatsienge? Check. Wowwowwow de afwezigen en flat earthers hebben ongelijk! Afspraak met de fiets aan het lokaal om 10u30 OF aan parking Drie Koningen te Beernem om 11u. De activiteit eindigt om 16u30 aan dezelfde parking. Wie wil kan daarna meefietsen naar het lokaal met de leiding.

Tijdstip: 11u00 - 16u30

Locatie: Parking Koningen te Beernem
19 Oct In de scouts kan je al eens iets leren (da weet je wel é)! En da kan nog keer tof zijn ook (haháá wist je da?)! De oudsten van de oudsten geven vanmiddag leiding, vandaar activiteit van 18u30 tot 21u30.

Tijdstip: 18u30 - 21u30
26 Oct Hahaha.... muahahahaha.... muuaahahahaAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE!!!! ÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈ!!!!!!!!!!!!!

Tijdstip: 19u00 - 22u00

Oudeleiding