Respect & vertrouwen

Verantwoordelijkheid nemen voor een groep kinderen is niet altijd even makkelijk, maar het is absoluut een verrijkende ervaring. Samen lief en leed delen, dolle namiddagen beleven, je volledig laten gaan.. Bovendien leer je op een speelse manier vaardigheden die je later van pas zullen komen!

Als Senior (vanaf 16 jaar) word je klaargestoomd voor het leiding zijn. Je proeft alvast van leiding geven aan enkele takken en mag voor de eerste keer ook zelf over dingen beslissen, als een echt leiding…bijna. Seniors zijn bij ons deel van de oudste tak, maar hebben 1 keer per maand een aparte activiteit.

Activiteiten

De activiteiten gaan elke zaterdag door van 14u tot 17u in het lokaal, tenzij anders vermeld. Hier vindt u alle geplande activiteiten voor de komende maanden!

1 Feb Zy'j van Brugge, zet je vanachter, Je moe' van vôren in de reke nie' gon stoan. Vandaag maken we Brugge onveilig!! Afspraak aan het Zand.
8 Feb Zeg eens meisje, waar ga jij vanmiddag heen? Zeg eens meisje, ga je naar de scouts? Deze prachtige muziek-en-spelnamiddag zal je niet rap vergeten! Dam-dam-dam Dam-dam-di-doe-bie-doe-bie.... Oude Respect en vertrouwen
15 Feb Oe-oe-oe-oe! Oe-a-aa-oe-a-oe-oe-oe-oe-a-a-oe-oe-oe-a-a-oe-oe!! OE-OE-A-A-OE-OE-OE-OE-A-A-OE-OE-OE-A-A-OE-OE-OE-OE-A-AOE!!!!! De BIG 5 staat op jullie te wachten vandaag! (en hiermee bedoelen we niet de leiding). Vandaag is ook dikke truiendag, zorg dat je een dikke trui aan hebt!
22 Feb Vandaag is de voltallige leidersgroep op bezinning in Vlaams-Brabant. GEEN ACTIVITEIT
29 Feb Scouting?? Das ook sjorren, tenten opzetten, knopen, vuur maken, eten koken, ... Activiteit van 17u tot 21u. Eten wordt voorzien (door jullie BAAAH). Deze activiteit kost 3 euro ! Het is vandaag ook wieltjesdag ! Kom naar de scouts met je (tandem)fiets, skeelers, kruiwagen, skateboard, transpalet, remorque, ... Het maakt niet uit! Zolang het maar geen vuile vieze stinkende gassen voorzaakt!

Tijdstip: 17u00 - 21u00

Prijs: 3.00