Respect & vertrouwen

Verantwoordelijkheid nemen voor een groep kinderen is niet altijd even makkelijk, maar het is absoluut een verrijkende ervaring. Samen lief en leed delen, dolle namiddagen beleven, je volledig laten gaan.. Bovendien leer je op een speelse manier vaardigheden die je later van pas zullen komen!

Als Senior (vanaf 16 jaar) word je klaargestoomd voor het leiding zijn. Je proeft alvast van leiding geven aan enkele takken en mag voor de eerste keer ook zelf over dingen beslissen, als een echt leiding…bijna. Seniors zijn bij ons deel van de oudste tak, maar hebben 1 keer per maand een aparte activiteit.

Activiteiten

Door de coronamaatregelen kunnen we slechts 44 leden toelaten per activiteit. Daarom werken we met inschrijvingen. Wil je deelnemen aan een activiteit? Druk dan op de knop ‘deelnemen aan deze activiteit’ en schrijf je in!

We willen iedereen een gelijke kans geven om deel te nemen. Daarom is het pas mogelijk om vanaf de zondag voor de volgende activiteit in te schrijven.

Heb je ingeschreven maar kan je toch niet meer komen? Stuur dan een berichtje naar de takleiding om de inschrijving te annuleren.

Activiteiten gaan altijd door op zaterdag van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld.

31 Oct Met spijt in het hart moeten wij de 'fysieke' activiteiten voor de OGV's annuleren voor minstens 3 weken. Hopelijk zien we elkaar snel terug! Stay safe and stay awesome! De OGV-leiding: Libelle, Tapir, Kolibrie, Ara, Wombat en Axis xoxo Locatie: lokaal

Komende evenementen voor de Oud gidsen & verkenners

Geen geplande evenementen

Alle evenementen

Oud gidsen & verkennersleiding

Axis (TL)
Axis

Ran Vandenbrande

0474/13.36.17

Kolibrie
Kolibrie

Julie De Schacht

0473/27.49.49

Wombat
Wombat

Jeroen Vandendriessche

0496/24.48.03

Ara
Ara

Marie Lammertyn

0491/08.97.40

Tapir
Tapir

Liam Colignon

0498/02.05.96

Libelle
Libelle

Meghan Devos

0470/06.96.22