Fantasie & plezier

Voor onze bevers is scouting binnenstappen in een wonderlijke wereld vol fantasie. De ene week redden ze een prinses uit de klauwen van een draak, een week erna maken ze een wereldreis in slechts enkele uren. Ze smullen samen met hun leiding van de heerlijke spelletjes en leren daarbij leuke vriendjes en vriendinnetjes kennen.

Activiteiten

De activiteiten gaan elke zaterdag door van 14u tot 17u in het lokaal, tenzij anders vermeld. Hier vindt u alle geplande activiteiten voor de komende maanden!

In mei en juni draaien al onze activiteiten rond het thema 'beroepen'. Elke zaterdag maken de bevers kennis met een nieuw beroep. We proberen deze activiteiten zo leerzaam en leuk mogelijk te maken!

14 Sep We trappen het nieuwe scoutsjaar opnieuw af!!! Wie is jullie nieuwe leiding? Welk springkasteel is het? Wat zit er toch in die doos? Kom zeker af om hier achter te komen. Tot dan!!!

Tijdstip: 13u00 - 17u00
21 Sep Ohnéeee de snoepwinkel van Fonkel is helemaal leeggeroofd!!! Komen jullie ons helpen het snoep terug te vinden? De superhelden kunnen jullie hulp goed gebruiken!
28 Sep GEEN ACTIVITEIT! De leiding volgt cursussen en leert andere scoutsen kennen op saamdagen. Volgende week zijn we er terug met super veel energie! Tot dan.
5 Oct Oostkamp heeft de hulp nodig van de superhelden! Maar… de superhelden kunnen het niet alleen… willen jullie ze misschien helpen? Een zeer gemeen persoon heeft al de grachten vol gegooid met afval en vuiligheid, helpen jullie ons met kuisen?

Tijdstip: 13u00 - 17u00
12 Oct HEEEEEELP... HEEEEEEEELP… HEEEEEELP… Thanos heeft de superkrachten van spiderman gestolen. Willen jullie ons helpen om de superkrachten van spiderman terug te vinden?
19 Oct Er zitten vlindertjes in de buik van de hulk. Dit is super goed natuurlijk maar helaas kan de hulk hierdoor niet meer boos worden. Denken jullie dat jullie de hulk kunnen helpen?
26 Oct Super broccoli is verdrietig… maar waar zijn de andere superhelden om haar te troosten? Zou er iets gebeurd zijn? Kunnen jullie super broccoli helpen en de anderen terug vinden?

Beversleiding

Wasbeer (TL)