Fantasie & plezier

Voor onze bevers is scouting binnenstappen in een wonderlijke wereld vol fantasie. De ene week redden ze een prinses uit de klauwen van een draak, een week erna maken ze een wereldreis in slechts enkele uren. Ze smullen samen met hun leiding van de heerlijke spelletjes en leren daarbij leuke vriendjes en vriendinnetjes kennen.

Activiteiten

Door de coronamaatregelen kunnen we slechts 91 leden toelaten per activiteit. Daarom werken we met inschrijvingen. Wil je deelnemen aan een activiteit? Druk dan op de knop ‘deelnemen aan deze activiteit’ en schrijf je in!

We willen iedereen een gelijke kans geven om deel te nemen. Daarom is het pas mogelijk om vanaf de zondag voor de volgende activiteit in te schrijven.

Heb je ingeschreven maar kan je toch niet meer komen? Stuur dan een berichtje naar de takleiding om de inschrijving te annuleren.

Activiteiten gaan altijd door op zaterdag van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld.

30 Jan We hebben een kaart naar Andy!!! YEEEEEEEY Maar hij is gescheurd… OOOOOOOHNN Maar de bevers kunnen goed puzzelen!!! YEEEEEEY Maar de wind heeft de kaart weggebazen… OOOOOOHN Helpen jullie ons om de kaart te vinden en deze te herstellen?
6 Feb Brrrr… Errrrrr… zijn…. hieeerrrrrr... grrrrroeneeee…. figuurrrrrrtjesssss… geland… Brrrrr… Wat zouden ze willen van ons? Kom en ontdek het!
13 Feb YEEEEAAHAAAA, HOWDY MAATJES. Waar zijn we? Wat doen al die cowboys en cowgirls hier? Zouden het vriendjes van Woody zijn?
20 Feb Mevrouw aardappel hoofd is al haar onderdelen kwijt… wat nu gedaan? Zonder haar onderdelen is ze gewoon… gewoon… een aardappel? Kom jij mevrouw aardappel hoofd helpen?
27 Feb ANDYYYYYYY!!!! ANDYYYYYYY IK ZIE ANDYYYYYYYYY, ANDYYYYY HIER ZIJN WE, ANDYYYYYYYYYYYYYYY!!!! We hebben ANDYYYYY gevonden, wil je hem ook zien?
6 Mar ♫♪ en we zitten hier zo vrolijk in ons hui-ui-sje ♪♫ Bij ANDY, ta du du dum ♪♫ Bij ANDY, ta du du dum ♪♫ Kom je ook samen spelen met Andy en alle vriendjes?

Komende evenementen voor de Bevers

Bivak bevers & welpen